Hirdetés

A Pokémon Sun and Moon lett a Nintendo legjobban fogyó játéka

|

A Nintendo hatalmas örömmel hozta nyilvánosságra a Pokémon Sun and Moon eladási számait. A zsebszörnyek lazán döntögetik a rekordokat.

Hirdetés

Ma reggel a Nintendo bejelentette, hogy a Pokémon Sun and Moon elképesztő nyitáson van túl Európában. Már 1,5 millió eladott példánynál jár a 3DS exkluzív játék, amivel ez lett a legsikeresebben induló Nintendo cím.

Nem sokkal ezután jött a következő infó, miszerint Amerikában is igen jól teljesítenek a zsebszörnyek. A maga 3,7 millió példányos eladásával (november 18-től mostanáig) ez lett a Nintendo leggyorsabban fogyó játéka.

A hatalmas sikerhez valószínűleg némi köze van a Pokémon GO-nak, ami az elmúlt hónapokban ismét visszahozta a szörnyeket a popkultúra csúcsára.

A Pokémon Sun and Moon jócskán lekörözte az előző, X & Y epizódot. Az amerikai eladások durván 85%-kal nagyobbak, mint az X & Y-é voltak ebben az időszakban.

Egyébként sok rajongó szerint ez az epizód lett a széria egyik legjobb darabja a Trialokkal, az új sztorival, és a rengeteg új Pokémonnal. Már én is beletoltam egy laza 30 órát a Sunba. És nálatok hogy áll a PokéDex?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)