Hirdetés

Ettől a Pokémon trailertől kicsordult a könnyünk

|

Sokan nőttünk fel Pokémon meséken, játékokon, és tazókon. Az édes nosztalgiára játszik most rá ez a Sun and Moon előzetes.

Hirdetés

Senki sem hinné, de a fenti Pokémon Sun and Moon trailer nem csak könnyfacsaróan csodálatos, de még csak nem is igazi Nintendo reklám. A videót egy nagyon tehetséges videós és csapata követték el.

A trailert a YouTube csatorna tulajdonosa, John Wikstrom rendezte. Emberünk ötlete az volt, hogy bemutassa, hogyan váltunk Pokémon rajongó gyerekekből felnőttekké, miközben még mindig nem hagytuk el a szenvedélyünket.

A Pokémon Sun and Moon lesz a széria történetének egyik legnagyobb durranása, és a Pokémon GO után újra lángoló rajongás miatt borítékolható a sikere. Reméljük, hogy tényleg lesz annyira jó, mint várjuk tőle.

A Pokémon Sun and Moon várhatóan november 23-án jelenik meg 3DS-re Európában. A Sun and Moonhoz kötőd anime november 17-én (tehát egy nappal a játék japán debütálása előtt) indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)