Hirdetés

POSTAL 2: Share The Pain

|

A POSTAL 2: Share The Pain (magyarul: Postal 2: Oszd meg a fájdalmat) egy teljesen egyedi többjátékos módot fog a játékosok kezébe adni. Lesznek különféle "változatai" a multinak, olyanok, mint például a Hasidic Jews vs. Towel-head Terrorist Tent-Dwellers (hmm... na ezt nehéz lenne jól lefordítani. Aki játszott a Postal 2-ővel, az nyilván emlékszik még a templomos jelenetre. Kb. ez is olyan lesz.). Lesz egy nagyon brutális zászlólopós mód is, melyben a Postal Babák is benne lesznek. Aki nem tudná kik is azok, azoknak alább nézelődjenek.

PLUSZ: A Postal 2 oldalt nézelődve rábukkantam egy remek kis videóra, mely csupán csak 8 mega (és több mint 3 perc). Két fontos dologról szól: csajok és a fegyverek, de leginkább a kettő együtt. Vannak még benne pukkanások, durranások és robbanások is, szóval minden, ami kell. Itt találjátok meg ezt a jó kis matériát, melynek letöltés erősen ajánlott mindenki számára!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)