Hirdetés

Prey - az egész játék egyetlen nagy küldetés

|

A játék dizájnere szerint a Prey már csak abból a szempontból is különbözik majd a többi játéktól, hogy nem lesznek különálló missziók, hanem minden mindennel összefügg.

Hirdetés

Sokan már most "Dishonored az űrben" néven emlegetik a Preyt, az Arkane Studios készülő játékában azonban lesz egy fontos különbség. Míg a Dishonored teljesen különálló küldetésekből áll (ahol szabadon bejárhatjuk a területet), a Prey világa valóban open world lesz.

Persze nyilvánvalóan előfordulhatnak ideiglenesen elzárt részek, amelyek csak bizonyos feladat teljesítésével vagy egy képesség megszerzésével oldhatunk fel, de alapvetően teljesen szabadon mozoghatunk, bizonyos területeket újra és újra bejárhatunk. Ennek köszönhetően sokkal változatosabb lesz a játékmenet, és bármit is teszünk, az az egész végigjátszásra hatással lehet. Ha például egy hullát ottfelejtünk a folyosó közepén, akár sokkal később is rábukkanhat valaki.

Tesztelési szempontból kész rémálom az ilyen játékdizájn, azonban magát a játékmenetet nagyon izgalmassá teszi, és csak remélni tudjuk, hogy a srácoknak sikerül beváltani az ígéreteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)