Hirdetés

Prey - befutott egy újabb trailer

|

Úgy látszik a Bethesda semmit nem bíz a véletlenre, már most folyamatosan csöpögtetik az infót a jövőre megjelenő játék kapcsán.

Hirdetés

Bár a Bethesdának most a Dishonored 2 megjelenésére kellene koncentrálnia, folyamatosan kapjuk az anyagokat a Prey kapcsán. Hogy ez jót, vagy épp rosszat jelent, azt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre örömteli, hogy egyre többet tudunk meg a játékról.

A legújabb előzetesből megismerhetjük a Talos I nevű űrállomást, ahol hősünk emlékek nélkül ébred majd a játék elején. Megtudjuk, hogy a műholdet eredetileg a szovjetek lőtték fel, majd az ott megjelenő űrlényeket az amerikaiakkal együtt vizsgálták,de nem jöttek rá a titkukra, amivel képesek átalakulni. Szerencsére az azóta eltelt időben ez megváltozott, hála a Transtar kutatóinak, akik átvették az irányítást az űrállomás felett.

A Prey valamikor 2017-ben jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)