Hirdetés

Prey - a fejlesztők tisztázzák a részleteket

|

Az új Prey nem folytatás, nem remake és nem kapcsolódik az eredeti játékhoz. Akkor mégis miért Prey a neve? Erre a kérdésre ad választ a játék kreatív rendezője.

Hirdetés

Két éve még aligha hittük volna, hogy a Bethesda E3-as előadása miatt izgulni fogunk, de mint később kiderült, volt miért. Többek között az új Prey is bemutatkozott, amelyet több jel is megelőzött, de végül nem egy folytatást láthattunk megelevenedni, hanem valami egészen mást. De mit is pontosan?

A Dishonoredért is felelős Arkane Studios által készített, szimplán csak Prey névre hallgató projekt nem a korábban elkaszált Prey 2, nem annak folytatása, nem kapcsolódik hozzá és nem is egy remake. Az Arkane Studios újragondolta az egész koncepciót és saját elképzelése alapján alkotta meg a Prey-t, amely egy pszichológiai elemekkel megtűzdelt sci-fi akciójáték lesz. Mint korábban kiderült, a Preyben egy nagyobb, összefüggő világot kapunk, ahol nem csak a bemutatkozó videóban látott Morgan Yu-t irányíthatjuk, hanem bizony női főszereplővel is felderíthetjük a titokzatos űrállomást. 

Ahogy Raphael Colantonio, az Arkane Studios elnöke és a játék kreatív direktora is elmondja a fenti videóban, a 2017-re ígért játék sokkal több, mint az IP újraértelmezése. Nem csak egy mezei shooter, inkább egyfajta hibrid, amelyben a narratíva találkozik az akcióval és a Dishonoredhez hasonlatosan itt is következményei lesznek az egyes döntéseinknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)