Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2012 - One on One trailer

|

Ahogy múlnak az évek, a foci is szépen, lassan átalakul.

Hirdetés

Egy időben, amikor a "totális futball" volt a jelszó ki hitte volna,hogy Messi, Tevez vagy Agüero - szerű alacsony növésű játékosok lesznek a legnagyobb sztárok között a XXI. század második évtizedében.

Pedig így van - a "vízhordók" mellett a pengés sztárok számítanak a legtöbbet, egyik sincs a másik nélkül egy jobb csapatban sem. Amit az ilyen játékosok nagyon jól tudnak, az az egy az egy elleni játék, amikor egy jó csellel, vagy bokamozdulattal sikerül az ellenfelet megverni és a saját csapatunkat előnyös helyzetbe hozni. A focit szimuláló játékok ezt a "játékmódot", ami egyre fontosabb, nemigen emelték ki eddig - most a PES 2012 kísérletet tesz arra, hoy az egy az egy elleni játék is elnyerje méltó helyét egy számítógépes focijátékban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)