Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2012 - PS3 patch érkezik új funkciókkal

|

A PES 2012 legújabb javítása többek között 3D módot és a myPES funkciót is lehetővé teszi.

Hirdetés

 

Számos játék rendelkezik 3DTV támogatással PlayStation 3-on, ami félig-meddig a kiváló Sony 3DTV-k megjelenésének köszönhető.

A Konami most jelentette be, hogy az Európában csak október 14-én startoló Pro Evolution Soccer 2012-ben is kipróbálhatjuk a térhatású játékot, amire személy szerint nagyon kíváncsi vagyok. AZ Egyesült Államokban ma startolt frissítés emellett tartalmazza a myPES szolgáltatás bétáját, amely egy közösségi szolgáltatás, segítségével kapcsolódhatunk Facebook fiókunkhoz, le- és feltölthetjük adatainkat, és természetesen eredményeinket barátaink tudtára adhatjuk. A jövő hónapban Xbox 360-ra, PC-re és PS3-ra egyaránt érkező teljes verzióban statisztikát, achievementeket találhatunk, illetve csoportokba verődhetünk. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)