Hirdetés

Project Gray Company - Új Gyűrűk Ura játék?

|

A Next Generation részt vett egy nemrég megrendezett Electronic Arts sajtótájékoztatón, ahol Steve Gray, a Gyűrűk Ura franchise producere bemutatott egy rövid videót egy készülő új, Tolkien világán alapuló játékról. Ennél többet nem árult el, azonban szót ejtett a linearitást eltörléséről, a fejlesztési nehézségekről, az újításokról - mindezekből pedig igencsak arra lehet következtetni, hogy az új játék valójában a Project Gray Company lesz, hiszen ez is ugyanezeket az ismérveket hordozza. Egyesek szerint már maga a Gray jelző is utalhat erre. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy Steve Gray a los angelesi stúdióban tevékenykedik, míg a Project Gray Company a reedwoodi székhelyen készül. Majd meglátjuk... minden esetre egy új Gyűrűk Ura játék nem jelente akkora előrelépést, amekkorát a fejlesztők ígérnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)