Hirdetés

Project Palm - mi lesz a Capcom következő játéka?

|

A Capcom fellőtt egy titokzatos új weboldalt, amin a világon semmi infó nincs. A Project Palm gyakorlatilag egy tenyér, de vajon mit jelenthet?

Hirdetés

A Capcom nem volt túl bőbeszédű ma reggel. Egyelőre csak fellőttek egy új weboldalt, a http://www.capcom.co.jp/palm/ címre. A fókuszban egy hatalmas tenyeret látunk, az új játék munkacíme pedig Project Palm.

Egyelőre semmit nem tudni az új produkcióról, azon kívül, hogy Yuichiro Umehara is szerepet kapott benne, mint szinkronszínész. A játékiparban jól ismert hang egy rövid videót is küldött mindenkinek.

Amellett, hogy csilingelő hangját jó volt hallgatni, azt is bejelentette, hogy a játék hivatalos bemutatója augusztus 2-án lesz esedékes.

Akkor most kezdődhet az ötletelés. Szerintetek mi készül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)