Hirdetés

Project Scorpio - Phil Spencer szerint jól alakul a játékfelhozatal

|

A rajongók továbbra is faggatják az Xbox arcát a várható játékokról, de túlságosan bőséges válaszokat sajnos még mindig nem kapunk.

Hirdetés

Phil Spencer még álmából felkeltve is nyomja ki a PR-szagú tweeteket, és most sem sikerült különösebben megijeszteni azzal a nagy kérdéssel, ami minden Xbox rajongó lelkét nyomja: Mik lesznek azok a címek, amiket játszhatunk majd a Project Scorpión?

Az elképesztően csodálatos, hogy mennyire erősnek ígérkezik a gép, de valljuk be, hogy ez kevesebbet számít annál, minthogy milyen játékok lesznek rá, milyen minőségben.

Ez érdekelte az ifjú Anthony-t is, aki kérdésére egy nem túl egyenes választ kapott.

Phil szerint a játékfelhozatal nagyon szépen alakul. A fejlesztőknek már nagyon készülnek a 4K gaming korára.

Ugyan a Microsoft nyilatkozatai szerint a Project Scorpio lesz a valaha volt legerősebb játékkonzol, a srácok nem terveznek Scorpio exkluzív címekkel kijönni, így minden játszható lesz majd Xbox One és Xbox One S gépeken. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit és mennyire turbóznak majd fel a Scorpióra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)