Hirdetés

A Project Scorpión is játszhatjuk majd az Xbox 360-as címeket

|

A rajongók kicsit aggódtak, hogy az új konzol más rendszerekkel dolgozik majd, így egy fontos feature kimaradhat.

Hirdetés

A Microsoft Xbox részlegének egyik vezetője, Mike Ybarra megnyugtatott mindenkit hivatalos Twitter profilján keresztül. Természetesen a Project Scorpio is képes lesz futtatni azokat az Xbox 360-as játékokat, amik felkerültek a visszafelé kompatibilitási listára.

Az egyik aggódó játékos kérdezte meg nemrég emberünket, hogy a Red Dead Redemption elfut-e majd az új konzolon. Mike erre egy meglehetősen egyenes válasszal reagált.

"A 360-as kompatibilitás természetesen működni fog a Project Scorpión is."

Tehát ez azt jelenti, hogy a kompatibilis játékaitokat ugyan úgy tolhatjátok majd az új gépen is, mint ahogy azt most teszitek a sima Xbox One-on. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ez melyik címekre vonatkozik, akkor itt megnézhetitek a teljes listát.

Ybarra egyébként még egy örömhírrel szolgált a JRPG rajongók számára: a Blue Dragon és a Star Ocean is hamarosan felbukkan majd ezen a listán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)