Hirdetés

Project Scorpio - 4K-s TV nélkül értelmetlen?

|

Phil Spencer elárulta, hogy az erősebb Xbox One, vagyis a Project Scorpio beszerzése akkor ajánlott, ha az illető rendelkezik egy 4K-s televízióval is.

Hirdetés

A Microsoft az E3-on nem csak a karcsúbb Xbox One S modellről rántotta le a leplet, hanem a sokkal erősebb Xbox One-ról, az egyelőre csak Project Scorpio kódnéven futó konzolról is, amely a bejelentés alapján 2017 karácsonyán érkezhet. A masina specifikációi ígéretesek és már a Play Anywhere kezdeményezésről is beszéltünk, azonban van egy-két olyan részlet is, aminek talán nem fog mindenki örülni. 

Erre világít rá az Xbox részleg vezetője, Phil Spencer az Eurogamernek adott interjújában. Spencer szerint ugyanis egy 4K-s TV nélkül egyszerűen nem érdemes megvásárolni a Project Scorpiót, mert csak egy ilyen magas felbontású kijelzővel élvezhető az, amire a feltuningolt Xbox One képes, így ha valakinek 1080p-s TV-je van csak, neki inkább az Xbox One S beszerzését ajánlja: "A Scorpiót 4K konzolnak terveztük, így ha nincs 4K-s tévéd, akkor nem fogod megtapasztalni azokat az előnyöket, amikre terveztük."

Spencer az árról egyelőre nem mondott konkrétumokat, elvégre még túl korai lenne egy jövő karácsonyra tervezett konzol árcédulájáról beszélni, viszont utalt rá, hogy mivel a Scorpio azoknak szól, akiknek van 4K-s tévéjük és a 4K-s játékokra fókuszálnak, így az Xbox One S-hez képest prémium áron kínálják majd, ergo nem lesz olcsó mulatság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)