Hirdetés

Prometheus UDK - Önálló játékként is letölthető.

|

Eleddig Unreal Tournament III modként lehetett elérni, mostantól már önállóan is futtatható.

Hirdetés

Ez pedig nagyban köszönhető annak, hogy nyilvánosan elérhetővé tették az Unreal Development Kitet, azaz rövid nevén az UDK-t.

Mi is beszámoltunk róla, hogy az Unreal Engine 3-at ingyenessé tette az EPIC, amennyiben otthoni, vagy oktatási célokra használjuk - ez a változata az UDK. Ennek segítségével teljesen önálló játékként jelenhetett meg a Prometheus, amely a fizika törvényeinek felülírásáról szól - az időt tudjuk manipulálni vele, nem kis mértékben - a múltbeli, jövőbeli és jelen önmagunkkal kell megoldani ezt a single player co-op játékot. Maga a játék rengeteg díjat nyert például az Intel Make Something Unreal Contest versenyen még akkor, amikor "csak" egy mod volt. Mostanra "teljes" játék lett (nem kell  futtatásához semmilyen másik program) és ingyen letölthető, mindenki örömére:

Prometheus UDK Demo (ModDB)

Prometheus UDK Demo (Bigdownload)

Prometheus UDK Demo (FilePlanet)

A játék nem demó, hanem az UDK Demója, azaz az Unreal Development Kité.

Íme egy kis film róla:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)