Hirdetés

PS Meeting 2016 összefoglaló - két új konzol és egy maréknyi gameplay

|

A PlayStation Meeting 2016 egy kicsit rövidebb lett, mint azt előzetesen gondoltuk, de így is bőven van minek örülni. Mutatjuk, mi mindent leplezett le a Sony.

Hirdetés

Este 9 után pár perccel vette kezdetét a PlayStation Meeting, amitől mindenki azt várta, hogy a Sony végre bejelenti az eddig csak PlayStation 4 Neo néven emlegetett konzolt. Így is lett.

A konferenciát Andew House nyitotta meg, aki megköszönte a több mint 40 millió PlayStation 4 vásárlónak, hogy csatlakoztak a családhoz, majd bele is csapott a lecsóba. Előbb a PlayStation 4 Slimet, majd a PlayStation 4 Prót leplezték le, ráadásul mindkettőt megjelenési dátummal és árral együtt. Egy évvel a Project Scorpio előtt, valószínűleg fele olyan áron piacra dobják a konzolt, amivel tovább erősíthetik a már most is tetemes előnyt.

Miután elmondták, miért jó a 4K gaming és a HDR, meg is mutatták néhány konkrét példán keresztül, mit tud a PS4 Pro. Mivel a hivatalos videók még nem kerültek fel a csatornára, egyelőre be kell érnünk a valamivel gyengébb minőségű változatokkal, de a látvány már most is magáért beszél.

Mutattak néhány percet a nemrég PlayStation 4-en otthonra találó Call of Duty széria legújabb részéből, ott volt a Guerilla Games készülő csodája, a Horizon: Zero Dawn, és megnézhettük élesben a Mass Effect: Andromédát is.

A sokak által várt Red Dead Retribution bejelentés elmaradt, és mivel idén már nem nagyon lesz nagyobb volumenű rendezvény, erről akár le is tehetünk. Alig várjuk, hogy rátegyük a kezünket egy PlayStation 4 Pro konzolra és a saját szemünkkel is megnézzük, mennyivel tud többet a felturbózott változat. Szerencsére nem is kell már sokat várni, hiszen november 10-én fel is kerül a boltok polcaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)