Hirdetés

PS Meeting 2016 - PlayStation 4 Pro lesz az új konzol neve

|

Végre kiderült az új, erősebb PlayStation 4 konzol neve, amin azért valljuk be, valószínűleg nem gondolkodtak túlzottan hosszú ideig.

Hirdetés

A 2016-os PlayStation Meetingen egy búgó hangú vezető fejlesztőmérnök, Mark Cerny elmesélte nekünk, mennyire varázslatos is lesz a Sony legújabb konzolja, aminek végre a nevét is leleplezték.

PS4 Pro néven kell majd a boltok poncain keresi az új masinát november 10-étől, 399 eurónak megfelelő áron. Képességeit először a PS-exkluzív Spider-Man játékban csodálhattunk meg. A 4K csodáját ezután a For Honorben, a Deus Ex: Mankind Dividedben és természetesen a most már PlayStationre is érkező Tomb Raiderben is megleshettük. Végül a Watch Dogs 2 és a Killing Floor 2 is megvillantotta magát az új gépen.

A fotórealisztikus HDR különleges fény és színkezelését a Days Gone és az Infamous: First Light segítségével prezentálták. A PlayStation VR headset sem maradhatott ki, ennek is hű társa lesz az új konzol.

Azt már tehát tudjuk, hogy minden olyan vizuális élményt megkapunk majd az új PS4 Prórtól, amit ezen a konzolgeneráción még sosem láthattunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)