Hirdetés

PS4 Neo - már szeptemberben bemutathatják az új konzolt

|

Igencsak csendes a Sony az új konzollal kapcsolatban, de állítólag a következő hónapban nagy bejelentésre készül a japán cég.

Hirdetés

A francia Gameblog információja szerint nagy bejelentés várható a Sonytól a következő hónapban - már folynak az előkészületek New Yorkban a szeptember 7-i eseményre.

Konkrét infó ugyan nincs, de reménykedjünk, hogy végre lerántják a leplet a 4K-s PS4 Neoról. Eddig szinte semmi hivatalosat nem lehetett olvasni a Sony új konzoljáról néhány kiszivárogtatott adaton és azon kívül, hogy tényleg érkezik majd valamikor a PS4 új változata. 

A New York-i esemény bizakodásra adhat okot. A pletykák szerint még a Nintendo NX állítólagos szeptember 12-i bejelentése előtt szeretne a Sony egy lépés előnybe kerülni.

Ti várjátok már a legújabb generációs játékkonzolokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)