Hirdetés

Psychonauts 2 - már több mint 3 millióval támogatták a projektet

|

A Double Fine eddig soha nem látott összeget kért a közösségtől a Psychonauts folytatásához. Megkapta.

Hirdetés

A Psychonauts 2 elkészítéséhez a Double Fine 3,3 millió dollárt kért. Ez volt eddig a legnagyobb kitűzött cél a közösségi finanszírozású játékok történelmében, de ettől függetlenül gond nélkül összejött. Pontosan január 6-ára lett meg az összeg, tehát 5 nappal a kampány lejárta előtt.

A Double Fine még a Game Awardson jelentette be a folytatást, és ott is indították el a kampányt. A cég többnyire a Kickstarteren élt, de most egy új megközelítést akartak kipróbálni, ami láthatóan bejött. Ezzel a 3,3 millióval a Psychonauts 2 bekerült a Top 10 közösség finanszírozta projektek közé. Mondjuk a Star Citizen több mint 100 millió dolláros rekordját azért nehéz lenne megdönteni.

Ha szeretnétek, akkor még ezen az oldalon keresztül beszállhattok a játék költségeibe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)