Hirdetés

Pure Farming 17: The Simulator - ilyen lesz a Techland farmolós játéka

|

Végre egy hosszabb előzetesen is megmutatja magát a Pure Farming 17: The Simulator, ami megváltoztathatja bennünk a farmszimulátokról alkotott elképzelést.

Hirdetés

A legtöbbekben még mindig az a kép él, hogy a mindenféle szimulátorok a szupermarketek turkálókosarába valók. Ezt a képet kívánja megváltoztatni a Techland, amely - nagyon ügyesen - figyelte a fórumokat, megnézte, mire vágynak a játékosok, és megvalósította azokat saját játékában.

A Pure Farming 17: The Simulatorban egyebek mellett állatokat is tarthatunk, növényeinket nem csak szántóföldeken, de üvegházban is nevelhetjük, valamint ellátogathatunk a világ több pontjára (az Egyesült Államok mellett Olaszországba, Kolumbiába és Japánba), hogy ott más körülmények között, másféle dolgokkal foglalkozzunk. Lesz kampány, négy fős kooperatív és scenario mód, de aki akar, szabadon, megszabott feladatok és kitűzött célok nélkül is játszhat. 

A játék 2017-ben jelenik meg, jelenlegi tervek szerint csak PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)