Hirdetés

A Wolfenstein fejlesztői új Quake epizódot készítettek

|

Az eredeti Quake most ünnepli 20. születésnapját, a legutóbbi Wolfenstein játékok alkotói pedig ennek örömére gyorsan összedobták a folytatást.

Hirdetés

A MachineGames neve onnan csenghet ismerősen, hogy ők készítették el a Wolfenstein: The New Ordert és a Wolfenstein: The Old Bloodot. Most egy igazi meglepetéssel rukkoltak elő, ugyanis egy teljesen új single player kampányt dobtak össze az eredeti Quake-hez.

Mi is megemlékeztünk a szülinapos Quake-ről, ami most ünnepli megjelenésének 20. évfordulóját. A MachineGames csapata pedig egy igazán meglepő ajándékkal készült, amire talán senki sem számított. Ahogy az alábbi Twitter posztban is olvasható, a srácok egy új epizódot csináltak a Quake-hez, amit bárki kipróbálhat, aki rendelkezik a játékkal.

Csak ezt a RAR fájlt kell letöltenetek, majd hozzatok létre a Quake fő könyvtárában egy dopa nevű mappát és csomagoljátok ki ide a tömörített fájlt. Ebben mappában indíthatjátok majd el az új játékot.

Az E3-on New Colossus néven lengetett be egy új Wolfensteint a Bethesda, de a jelek szerint ennek munkálatai nem akadályozták meg a készítőket abban, hogy méltóképpen ünnepeljék meg a Quake születésnapját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)