Hirdetés

QuakeCon 2016 - megvan a dátum

|

A Bethesda idén ünnepelte a QuakeCon huszadik évfordulóját, de ez nem jelenti azt, hogy a jövő évi expó nem lesz különleges. A dátumot már ismerjük.

Hirdetés

Fallout 4, Bombshell és Doom hírekkel kényeztetett minket a Bethesda huszadik évfordulóját ünneplő rendezvénysorozata, a 2015-ben 12 ezer résztvevővel büszkélkedhető QuakeCon, amelyről már azt is tudjuk, hogy jövőre mikor tér vissza. 

Bejelentésre került, hogy a QuakeCon 2016 egészen pontosan 2016. augusztus 4. és 7. között kerül megrendezésre a texasi Dallas városában, a Hilton Anatole Hotelben. Kíváncsian várjuk, hogy mivel készül a Bethesda az eseményre, hiszen addigra megjelenik a Fallout 4, a Dishonored 2 és nagy valószínűséggel a Doom is.

Ti milyen új játékot látnátok szívesen a kiadótól? Egy új Wolfenstein? Egy The Evil Within folytatás? A következő The Elder Scrolls? Esetleg a Rage vagy a Brink második része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)