Hirdetés

Kezdődik a QuakeCon - kövesd itt élőben!

|

A gamescomot és a GDC Europe-ot megelőzően még egy fontos videojátékos eseményt tartanak: ez a Bethesda-féle QuakeCon, ami ma veszi kezdetét.

Hirdetés

Másfél hónap is eltelt már az E3 óta, reméljük mindenkiben leülepedtek a bejelentések, és felkészülten várja az év második felében megjelenő játékokat, valamint az augusztus 17-21. között tartandó gamescomot, ahol egyébként mi is kint leszünk, kipróbálunk majd egy csomó mindent, és interjút készítünk sok-sok érdekes emberrel az érdekes játékáról. 

Előtte azonban jön a QuakeCon, ami itthoni idő szerint ma este 10-kor kezdődik a Quake Champions bemutatójával egybekötött beköszönéssel, de szó esik még a Preyről, a Doomról és a Dishonored 2-ről is. A fontosabb bejelentéseket külön hírben írjuk meg, de ha élőben akartok mindent látni, indítsátok el az alábbi streamet.

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)