Hirdetés

Quantum Break - jön a dobozos változat, nem lesz Windows 10 exkluzív

|

Jó hír azoknak, akik eddig csak azért nem próbálták ki a Quantum Breaket, mert még nem frissítettek Windows 10-re: jön a dobozos, DirectX 11-et támogató változat.

Hirdetés

A Quantum Break egyike azon kevés játéknak, amelyek korábban kizárólag a Windows Store-on keresztül, csak Windows 10 operációs rendszeren volt elérhetőek, a Microsoft azonban most bejelentette, hogy ez hamarosan megváltozik.

A játék digitálisan és dobozosan is megjelenik, utóbbiból azonban normál változat nem, kizárólag egy egyedi gyűjtői lesz kapható.

A Timeless Collector's Edition névre keresztelt csomagban az öt lemezes játék mellett két poszter és egy zenei album is helyet kap. Emellett egy "így készült" album és Blu-Ray is készült helyet található a dobozban. Az egész kollekció ára mindössze 40 euró lesz.

A Remedy azt is bejelentette, hogy ez a változat már Windows 7-es operációs rendszeren (és természetesen minden frissebben) is elindul, amennyiben az 64-bitesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)