Hirdetés

Race Driver GRID - a magányos kép

|

Jó dolog, hogy a kiadók szépen adagolt videókkal és képekkel tartják fent az aktuális projektjük iránti érdeklődést...

Hirdetés

...ám az, hogy egyszerre csupán egyetlen fotógráfiával szolgálnak, az nekem kellemetlen, mert még azt hiszitek rólam, hogy egy lusta dög vagyok, s a többit nem is osztom meg Veletek. (Pedig nem, vagy mégis? Legyen ez a nap kérdése!)
A Neon motor ismét elkápráztat, s ha annak idején a Colin McRae DIRT sem futott jól a gépünkön (a diavetítés nem számít futásnak), akkor bizony a GRID sem lesz kivétel.
A Touring Car Championship '97-ben indult szériájának legújabb fejezete jó eséllyel pályázhat a 2008-as év autóversenye címére, hacsak a Simbin féle Race, vagy az EA féle Need for Speed (Tegye fel a kezét, aki komolyan gondolja, hogy jövőre folytatás nélkül maradunk!) sorozatok jobbnak nem bizonyulnak. Működő kristálygömb híján marad a türelmes várakozás.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)