Hirdetés

Race On - Elérhető a demó

|

A mai naptól szabadon kipróbálható a SimBin autóversenyének játszható demója.

Hirdetés

Akit a benzin gőze megcsapott, az legalább addig nem tud meglenni autós játékok nélkül, míg meg nem szerzi jogosítványát, s meg nem vásárolja élete első autóját.



Persze sokan vannak, akik később sem mondanak le a virtuális száguldásról, elvégre a pesti dugóban araszolva legfeljebb csak álmodhatunk mindarról, amit egy játékban véghez vihetünk. Arról nem is szólva, hogy egy-egy hajmeresztő manőverből fakadó csúnya balesetnek nincsenek sérültjei, legfeljebb a játékos büszkeségén esik csorba.



A szimulátorokra szakosodott SimBin műhelyéből gördült ki a Race On játszható demója, amely máris két játékmód: Racing Event és Time Attack kipróbálására nyújt lehetőséget. Előbbi egy teljes versenyhétvégét takar, vagyis edzés és időmérő is megelőzi a futamot. Utóbbi pedig mint arra neve is utal nem más, mint a csúcsidő ostromlása.
A Race On 17 osztályból 39 autómodell volánját adja a játékos kezébe. A verdákból pedig 47 (részben ugyanazon pálya variánsai) versenypályán próbálhatjuk meg kihozni a maximumot. Az i-re a pontot pedig a 25 fős, akár gépi, akár emberi versenyzők ellen vívott online multiplayer futamok teszik fel.

Letöltési link: sevenmworthplaying(680 MB)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)