Hirdetés

Raibow Six: Siege - hivatalos traileren az új pálya

|

A kiszivárgó videó után most végre nagy felbontásban is megnézhetjük a felhőkarcoló tetején elhelyezkedő japán éttermet.

Hirdetés

Bár a nagy bejelentésekre majd csak a Pro League lezárásakor, november 12-13-án kerül sor, a Ubisoft folyamatosan csöpögteti az infókat a DLC tartalmát illetően.

A kiszivárgó képek és videók után most egy rövid teaserből ismerhetjük meg a játékba csak Skyscraper néven bekerülő pályát, amely egy hagyományos japán építészeti stílusban megvalósított étterem egy felhőkarcoló tetején. Hogy utóbbinak mekkora szerepe lesz majd a játékmenet szempontjából (például az emeletek 94-95-96. emeletként lesznek-e számozva), az egyelőre nem derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)