Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megjelent egy olcsóbb változat

|

Tartalmazza az összes pályát és játékmódot, de kezdetben be kell érnünk néhány karakterrel.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy érkezik a Rainbow Six: Siege Starter Edition (mit érkezik, már itt is van), amelyet 15 eurós áron szerezhetnek be a PC-s játékosok. A játékidőn nincs korlátozás, megvásárolni azonban csak június 19-ig tudjátok a csomagot.

A legfőbb különbség a normál és a Starter Edition között, hogy itt kezdetben csak két véletlenszerűen kiválasztott ügynököt kapunk (Rook, Mute, Smoke, Sledge, Ash és Fuze vannak a kalapban), valamint 600 R6 kreditet, amiből további két karaktert zsebelhetünk be.

A többiekért fizethetünk R6 kreditekkel vagy a már ismert, játékban is megszerezhetó renownnal, azonban míg az alapjátékban 500-2200 ilyen pontba kerül egy karakter feloldása, addig a Starter Editionben 12500 pontba fájnak az új karakterek. 

Ha többet akartok tudni, látogassatok el a Rainbow Six: Siege blogjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)