Hirdetés

Rainbow Six: Siege - apró, de annál fontosabb változtatásokat hozott a frissítés

|

A PC-s játékosok tegnap megkapták a Rainbow Six: Siege legújabb frissítését, és habár a Tachanka buff még mindig várat magára, érkezett néhány fontos változtatás.

Hirdetés

Egyelőre csak PC-n élesedett a 4.3-as patch, a konzolosoknak várhatóan 18-áig kell várniuk a frissítésre, amely előrevetíti, milyen változtatásokat tervez a Ubisoft, hogy a találatérzékeléssel kapcsolatos problémákat és egyéb hálózati gondokat orvosolják.

A csapat reméli, hogy a közeljövőben csökkennek majd a csatlakozási problémák, de felhívták a játékosok figyelmét, hogy egy újszerű technológiával kísérleteznek, ezért elképzelhető, hogy szükség lesz egy rollbackre, ha a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy szeretnék.

Fontos újítás, hogy Caveira kihallgatása közben nem lehet egyszerűen ki-alt-F4-ezni (pontosabban ki lehet, csak nincs értelme), illetve súlyosabban büntetik majd azokat, akik szándékosan lelövik a saját csapattársaikat. Kijavították a Surrender bugot, így a rendszer visszakerült a játékba, és az operátorok kisebb bugjait is javították.

Az update nem volt tökéletes, a Redditen számos új vagy visszatérő bugról számoltak be a játékosok, így a Ubisoftnak lesz még dolga a Season 4 rajtja előtt. A javítások teljes listájáért kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)