Hirdetés

Rainbow Six: Siege - élőben követhettük, ahogy több száz csalót vágnak ki

|

A Rainbow Six: Siege játékosok már megszokhatták, hogy az anti-cheat rendszer kitilt napi néhány játékost, de tegnap elszabadult a pokol.

Hirdetés

A Ubisoft még a nyáron implementálta a BattlEye anti-cheat rendszert a Rainbow Six: Siege-be, ami folyamatosan figyeli a felhasználók gépét, és ha tiltott dolgot észlel (mondjuk egy háttérben futó hacket, vagy egy változtatást a kódban), akkor azonnal ki is penderíti az adott játékost.

A kitiltott játékos neve meg is jelenik mindenki képernyőjén, ami nemcsak a becsületes játékosok számára remek visszajelzés, hanem remélhetőleg a csalókat is elrettenti. Az algoritmus eddig is elbánt napi pár felhasználóval, tegnap viszont egyszer csak magasabb sebességi fokozatba kapcsolt és alig 5 perc alatt több mint 300 játékost vágott ki. Valahogy így nézett ki a dolog:

A kitiltott játékosok között voltak különböző scripteket használók, és olyanok is, akik egy speciális .dll segítségével oldották fel a Season Pass tartalmát. A Ubisoft nem kommentálta az esetet, de hónapok óta ez volt az első nagyobb hullám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)