Hirdetés

Rainbow Six Siege - nem bánnak kesztyűs kézzel a csalókkal

|

Úgy tűnik, a Ubisoft bekeményít a csalókkal szemben és már az első alkalommal kitiltják azokat, akiket csaláson kapnak.

Hirdetés

Ha valakinek nincs sok szerencséje, könnyen belefuthat néhány csalóba a Rainbow Six Siege PC-s változatában, ezért például a készítők korábban beépítettek egy funkciót, hogy a játékosok jelenteni tudják az illegális segédeszközöket használó társaikat. Most viszont úgy érezték, hogy ez sem elég elrettentő.

Egyfelől kísérleteznek a játék szerverein már most is futó FairFight rendszer kiegészítésével, de erre csak később kerülhet sor. Addig is viszont kifejezetten szigorú büntetéseket helyeztek kilátásba azoknak, akit csaláson kapnak, a legszigorúbb elbírálású esetekben már az első alkalommal végleges tiltást kaphatnak a vétkesek, akárcsak az Overwatch esetében. Persze nem minden csaló veszíti el örökre a játékhoz való jogát, a kevésbé súlyos esetekben csak egy időre tiltják el, akik unfair előnyt szereznek másokkal szemben.

Ti találkoztatok csalókkal játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)