Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új pálya, a Favela

|

Jövő héten jön a következő nagy frissítés a Rainbow Six: Siege-hez, mely mindenki számára hoz egy új pályát. Ezt nézhetjük most meg videón.

Hirdetés

Hétfőn, a hivatalos bejelentés előtt írtunk róla, hogy a Rainbow Six: Siege következő DLC-je az Operation Skull Rain lesz, és azoknak, akik fizetnek érte, két új, brazil operátort kínál.

Mindenki más viszont - a játékmenetet érintő változások, újítások mellett - elutazhat Rio de Janeiróba, hogy ott egy favelában vegyen részt bevetésen. A történet szerint a BOPE különleges alakulat embereit körülvették, így most nekik kell menekülniük. Az épületek természetesen nagy mértékben rombolhatók, most már kívülről is, így semmi nem nyújt biztos fedezéket.

Az Operation Skull Rain augusztus 2-ától lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)