Hirdetés

Rainbow Six: Siege - többen játszanak vele, mint a megjelenéskor

|

A majdnem elfelejtett FPS most gyors növekedésnek indult. Egyre csak gyűlnek a játékosok, és pörög a közösségi élet.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege még tavaly decemberben startolt, de szinte azonnal el is felejtette mindenki. Valahogy nem volt meg a kezdeti lelkesedés a program iránt, de most egyre gyorsabban növekszik a közösség, és már kimondottan sok játékosa van.

"A napi játékosszám több ma, mint a megjelenés napján" - mesélt büszkén a Ubisoft képviselője az IGN.com-nak. Egyébként picit még alul is értékelte a dolgot, mivel ha megnézitek a lenti grafikont, láthatjátok, hogy mekkorát ugrott a játékosbázis.

Ennek valószínűleg a folyamatos tartalmi frissítések, és a javítások a közvetlen okai. Nemrég a Ubisoft szolgálatba helyezte a BattleEye csalás elleni védelmet, és már le is ment tegnap az első tiltás hullám.

Persze valószínűleg az is segít a játék népszerűsítésében, hogy megjelent egy 15 dolláros (~ 4500 Ft) Starter kiadás. Ti kipróbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)