Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre kiderült, hogyan lehet egy istent még erősebbé tenni

|

A héten érkezik a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése, amelyben számos karakert, többek közt a játék legikonikusabb operátorát is átdolgozzák.

Hirdetés

Alig pár héttel ezelőtt indult el a Rainbow Six Siege negyedik szezonja, máris itt a szezon közepi frissítés, amelyben nemcsak egy új pályát kapunk, hanem számos karaktert és fegyvert is alaposan átdolgoznak.

Már hetekkel ezelőtt megszellőztették, hogy érkezik majd a régóta vár Tachanka buff, aminek köszönhetően az alig játszott operátor nemcsak nevében tartozik majd a legnagyobbak közé. A bejelentésre még a szinkronszínészt is meghívták.

Tachanka kapott egy 500 hp-s pajzsot, ami megvédi majd a fejlövésektől, és bár Capitao így is elég jól countereli, a helyzet sokkal jobb, mint korábban. Bandit egy extra akksit, Fuze pedig egy Cluster Charge-ot kapott, Smoke bombáit pedig átdolgozták, így sokkal messzebbre tudja eldobni őket. Glaz fegyvere kevésbé rúg vissza, ami szintén örömteli. Az egyetlen nerfelt karakter Blackbeard, szegényen megint húztak egy kicsit, így még gyengébb pajzzsal rendelkezik, és a fegyverét is lassabban emeli fel.

Élő videó megtekintése innen: Rainbow6 - www.twitch.tv

Emellett buffolják a pajzsokat is, amik sokkal ellenállóbban lesznek a robbanóanyagok ellen, illetve buffolják Caveira, Smoke (elsődleges), Frost és az FBI-os védők SMG-it  is. Szerdán megkapjuk a hivatalos patch notes-ot, addig be kell érnünk a streamben elhangzó információkkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)