Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kijavítottak egy bugot, kiborultak a rajongók

|

Több fontos javítást is eszközölt a Ubisoft a Rainbow Six: Siege legújabb frissítésében, de egy olyan bugtól is el kellett búcsúznunk, amit már egészen megszerettünk.

Hirdetés

Tegnap este hozta nyilvánosságra a Ubisoft a Rainbow Six: Siege 5.3-as frissítésének részleteit, az update pedig már ma élesedik is minden platformon. Az egyetlen újítás, hogy a Custom Game-ek karakterválasztó lobbijában most már megállíthatjuk a meccset, ezt leszámítva csak kisebb volumenű javítások jöttek.

A legfontosabb egyértelműen az, hogy a barikádból kitört deszkák most már nem ragadhatnak be. Ez elsősorban azért volt nagy probléma, mivel ez egy kliens oldalon kezelt elem, így lehet, hogy te nem láttál ki a beragadt deszkától, de kintről simán beláttak a lyukon. Ezt egyébként már az előző patch-ben is javították, azóta azonban csak sokkal rosszabb lett a helyzet.

A legnagyobb port egyértelműen a raptor lábak kijavítása okozta. Ez a játékmenetre semmilyen hatással nem volt, csak a kill-camen jelent meg furcsán, és rengeteg szórakoztató pillanatot okozott. Lehet, hogy épp falhoz akartad vágni az egeret, mert valaki lelőtt a falon át, de megláttad a szerencsétlen lábakat és egyből jobb kedved lett. Ezért is borultak ki sokan, hogy ezt most elveszi a Ubisoft.

A teljes 5.3-as patch notes itt olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)