Hirdetés

Rainbow Six: Siege - minden, amit az új operátorokról tudni érdemes

|

A Rainbow Six: Siege két új karaktere igencsak megkavarja a játékmenetet, így nem árt, ha mindenki tisztában van a képességeikkel.

Hirdetés

Tegnap óta mindenki számára elérhető a Rainbow Six Siege két új kommandósa, Caveira és Capitao, akik a Skull Rain DLC-vel kerültek be a játékba. A brazil operátorok képében egy kifejezetten erős támadó és védő karakter került a játékosok kezébe.

A roamer játékosok eddig főleg a Frost-Bandit-Valkyrie trióból választottak maguknak operátort, Caveira azonban könnyen a népszerűségi lista élére kerülhet, hála a speciális képességeinek. Nem elég, hogy teljesen hangtalanul közlekedik az épületben, a földre kerülő támadók kihallgatásával arra is fényt deríthet, hogy hol a többi ellenfél, ami hatalmas taktikai előnyt jelent.

Az ellenfelek kizónázása eddig Smoke feladata volt, Capitao azonban támadó oldalról is lehetővé tesz valami hasonlót. A gáztöltetű nyílvesszőinek hála képes elterelni a védők figyelmét, vagy kiugrasztani őket a jól védett fedezékből.

Nektek hogy tetszenek az új operátorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)