Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jövőre sem lesz benne a TEK

|

A Ubisof megerősítette, hogy mely nemzetek különleges alakulatai szerepelnek majd a következő 4 DLC-ben. Magyar kommandósokkal jövőre sem indulhatunk harcba.

Hirdetés

Holnap, vagyis december elsején véget ér a Rainbow Six: Siege Year 1 Season Pass, így aki szeretne olcsóbban vásárolni az online shopban vagy élvezni a renown bónuszt, annak mostantól szüksége lesz a következő csomagra.

Ezzel együtt a Ubisoft azt is megerősítette, hogy a következő 4 DLC-ben nem a már ismert osztagokat (Navy Seals, JTF2, BOPE, SAT) bővítik majd új operátorokkal, hanem négy teljesen új nemzetet vezetnek majd be. Ennek részleteiről Weibón (a Twitter kínai megfelelőjén) osztottak meg információkat.

Ha esetleg nem beszélnétek a nyelvet, akkor eláruljuk, hogy a négy ország Spanyolország, Kína (Hongkong), Lengyelország és Dél-Korea lesznek. Hogy milyen sorrendben érkeznek majd, arról egyelőre nincs információnk, ahogy nyilván arról sem, hogy pontosan milyen képességeket kapnak majd az egyes karakterek.

Ti kit láttatok volna szívesen a folytatásban?

Javítás: a cikkben eredetileg Izrael szerepelt, de azóta kiderült, hogy helyettük a lengyel különleges erők kerülnek majd a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)