Hirdetés

Rainbow Six: Siege - de miért kell 2014-es gameplay-t használni a legújabb trailerben?

|

Befutott a Rainbow Six Siege második évi tartalmait beharangozó trailer, és értetlenül állunk afölött, hogy miért került bele pár jelenet egy nem létező játékból?

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege a megjelenése óta rengeteg változáson ment keresztül, aminek köszönhetően ez ma az egyik legjobb FPS a piacon, a rajongók pedig abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a Ubisoft még legalább egy teljes évig készíti hozzá a különböző tartalmakat.

Már kapható az új Season Pass, és azt is tudjuk, mely nemzetek operátorai kerülnek be 2017-ben a játékba, ennek apropóján pedig egy új trailert is kiadott a Ubisoft, amelyben rengeteget szerepelnek a brazil operátorok és a velük érkező Favela pálya, de már a japánok is felbukkannak.

Éppen ezért érthetetlen, hogy hogyan került bele (még ha csak néhány másodpercre is) olyan anyag, ami soha nem volt elérhető a játékosok számára. A 40. másodperctől látható akció ugyanis még a 2014-es állapotokat idézi, azóta sem az operátorok, sem a barikádok nem így néznek ki, és a rombolhatóság is egész máshogy működik.

Ez az alig 3 másodperc nem túl lenyűgöző, nem ez fogja meggyőzni a játékosokat, hogy ruházzanak be a Siege-be, mi viszont felhúztuk a szemöldökünet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)