Hirdetés

Emlékeztek még a Rambo játékra? Most DLC jött hozzá

|

Két évvel a szörnyűséges Rambo: The Video Game megjelenése után úgy gondolták a fejlesztők, hogy itt az ideje az első DLC-nek. Apu tanácstalan homlokráncolása vagyunk.

Hirdetés

Valószínűleg a Rambo: The Video Game-nek bérelt helye van minden idők legrosszabb játékainak listáján, amit hűen tükröz az a tény is, hogy még PlayIT Citrom-díjas videó is készült belőle. Elég csak Paca egyik zárómondatát felidéznünk a tesztből, hogy megértsétek az aktuális hírre való csodálkozásunkat: "Nemcsak rossz, de sért mindent, ami hozzá kapcsolódik. Sérti a leköszönő generációt, sérti a rail-shootereket és nem utolsósorban magát a franchise-t is. "

A Rambo: The Video Game kiadója, a Reef Entertainment ugyanis több mint két évvel a megjelenést követően elérkezettnek látta az időt (?) arra, hogy kiadja az első DLC-t, amely ma "Baker Team" névvel meg is érkezett. Bizonyára féltek a marketinganyagoknak bedőlt játékosok mindent elpusztító haragjától, ugyanis az első csomagot teljesen ingyen adják. A tartalomismertető szerint a bővítmény három új küldetéssel próbálja még szórakoztatóbbá tenni az alapjátékot, amik egy titkos misszió keretén belül a vietnami háborúba küldik hősünket társaival (Barry, Messner, Danforth) együtt, mélyen a vietkong területén belül.

A PC-re és PlayStation 3-ra (az Xbox 360 kimarad) szánt DLC ezen felül tartalmaz még egy új nehézségi fokot (John Rambo), öt új fegyvert (MP44, SPAS12, XM79, PPSH41, CAR15), ugyanennyi perket, nyolc achievementet és a képességet, hogy feloldhassunk minden skillpontot és Rambót felfejlesszük a 25-ös szintre. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)