Hirdetés

A Razer megint komolyan veszi a verekedést

|

A gaming perifériákról híres Razer most a verekedős játékok rajongóinak szeretne kedvezni az Xbox One-on.

Hirdetés

A játékosoknak szánt hardverekről elhíresült Razer mostanság eléggé úgy tűnhet, hogy leginkább a trendi dolgokra fókuszált, mint a mobilok vagy a virtuális valóság, most az EVO 2014-en bebizonyították, hogy azért ők sem feledkeztek meg a régi jó játéktermi hangulatról, ugyanis új arcade stick-et jelentettek be az Xbox One konzolhoz.

A 8 gombos Razer Atrox for Xbox One 200 dollárba fog kerülni, és a cég szerint moddolható is lesz. Egy gombnyomással le is lehet majd pattintani a fedelét, a belsejében pedig egy alternatív joystick tárolóhelye fog majd helyet kapni, valamint egy kb. 4 méteres USB kábel és egy csavarhúzó.

Min-Liang Tan, a Razer egyik alapítója és vezérigazgatója szerint a kontrollert ugyanazokra az alapokra építették, mint ami az Atrox Xbox 360-as változatát anno annyira népszerűvé tette: "A professzionális gaming nagyon gyorsan globális jelenséggé nőtte ki magát, az olyan felszerelések, mint a Razer Atrox pedig segíteni fogja majd a verekedős játékok híveit abban, hogy minden meccsből győztesen kerüljenek majd ki."

A Razer Atrox for Xbox One világszerte megvásárolható lesz majd már a jövő hónaptól kezdve. Ti beszereztek majd egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)