Hirdetés

ReCore - rövidülnek a töltési idők a következő frissítés után

|

Úton van az első ReCore javítás, ami a számos technikai panasz egyikét hivatott megoldani. Mondjatok búcsút a hosszas töltési időknek.

Hirdetés

A ReCore volt az első játéka a Microsoft Play Anywhere programjának, és nagy átlagban mindenki pozitívan fogadta a programot. A látvány kellemes, a karakterek érdekesek, és a játékmenet régi klasszikusokat idéz fel. A technikai oldal viszont komoly gondokat rejtegetett.

A játék hivatalos weboldalán a fejlesztők megköszönték a játékosok visszajelzéseit, és örömmel értesítettek mindenkit, hogy úton az első frissítés, ami megoldja a kezdeti problémák egy részét.

A fő cél ezzel a patchel, hogy az Xbox One-on tapasztalt meglehetősen hosszas töltési időket megnyirbálják.A fejlesztők bíznak abban, hogy ez a frissítés sokat levág majd a várakozással töltött másodpercekből, de felhívta mindenki figyelmét, hogy a nagyobb területek betöltése így sem lesz meg pillanatok alatt.

Az első patch a héten érkezik Xbox One és Xbox One S gépekre. A ReCore szeptember 16. óta érhető el PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)