Hirdetés

ReCore tesztek - milyen lett az első Play Anywhere játék?

|

A ReCore-ral új fejezet kezdődik a Microsoft történetében, de nem a formabontó játékmenet miatt.

Hirdetés

A ReCore holnapi megjelenése (Európába csak pénteken jön) történelmi jelentősségű, ugyanis ez lesz az első olyan játék, ami a Microsoft gondozása alatt PC-re és Xbox One-ra is megjelenik, és aki egyikre megveszi digitálisan, a másikon is játszhatja. Innentől minden saját kiadású játéknál jó eséllyel lehet erre számítani.

Ugyanakkor úgy tűnik, csak emiatt fogunk emlékezni rá. Az első tesztekben ugyanis nem dícsérik túl, rendszerint 6-7 körüli pontszámokat kapott. Sokan a technikai problémákat hozták fel legnagyobb ellenérvnek, a bugokat, az összeomlásokat és a hosszú töltési időket, de a küldetések sincsenek teljesen rendben. Íme az eddigi külföldi pontszámok:

GameSpot - 6/10
GamesRadar+ - 2/5
Destructoid - 4/10
God is a Geek - 8/10
Polygon - 6.5/10
Attack of the Fanboy - 3/5
Twinfinite - 7/10
The Jimquisition - 7/10
Xbox Achievements - 7.5/10
Trusted Reviews - 7/10
Hardcore Gamer - 6/10

Hozzánk a napokban érkezett meg a tesztpéldány, elmélyedünk benne, aztán majd elmondjuk, mi hogy látjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)