Hirdetés

Előzmény lesz az új Red Dead játék?

|

A Red Dead sorozat következő részében lehet, hogy visszamegyünk a múltba, és jobban megismerjük John Marston bandáját.

Hirdetés

Eredetileg írtuk: A tegnapi teaser kép alapján az új Red Dead játék simán lehetne A hét mesterlövész adaptációja, de a Rockstarnál elég kreatív ember van, hogy ők valami egyedit és sajátot tudjanak összerakni.

A Red Dead Redemptionben történt valami (amit a kitartóan várakozó PC-sek miatt inkább nem lövök le), minek következtében valószínű, hogy ha az új Red Dead játék folytatás lesz, John Marston helyett fiát, Jacket irányítjuk. A jelek szerint viszont inkább a múltba megyünk, a középpontban ismét az öreg Marston áll, illetve Dutch van der Linde bandája, melyhez egykor ő is tartozott. A tegnap kiadott képen látható sziluettek közül a középső jó eséllyel Marstonhoz tartozik, szemből nézve tőle jobbra pedig alighanem Bill Williamson áll. A hasonlóság főleg a fegyveren és a kalapon észrevehető.

A csoport tagja volt még Abigail Marston (John neje), Javier Escuella és maga Dutch is. A Red Dead Redemptionben Javier nagy sombrerót viselt, a képen viszont senkin nincs akkora fejfedő, talán a jobbról második karakter áll a legközelebb hozzá. Abigail a testalkatot nézve lehet a jobb szélső vagy balról a második, de az öltözékek miatt nem lehet egyértelműen eldönteni, van-e egyáltalán nő a felállásban. Kérdés, hogy miért John áll középen, ha Dutch bandáját látjuk. Lehet, hogy Marston tőle balra van? 

Az, hogy az új Red Dead előzmény lesz, már akkor is felmerült, amikor a térkép kiszivárgott. Egyrészt láthatunk rajta korábbról ismert területeket, másrészt nincs jelölve a vasút, ami jelentheti, hogy még nem épült meg. Jelenleg bármi lehetséges, délután 3-kor újabb teaser várható, akkor talán okosabbak leszünk.

Frissítés: közben kiderült, hogy a játék hivatalos címe Red Dead Redemption 2 lesz, valamint a fentebbi képből is kaptunk egy frissebb verziót, melyen már nem csak a hét karakter sziluettjét láthatjuk:

Az új kép alapján már teljesen biztos, hogy a hét fegyveres között nincs női karakter, illetve egy árva sombreró kalap sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)