Hirdetés

Red Dead - bejelentés még nincs, de új kép van

|

Eltelt 24 óra, a Rockstar még továbbra sem leplezte le az új Red Dead játékot, viszont kaptunk egy új képet, rajta hét... mesterlövésszel?

Hirdetés

Egy rövid pillanatra azt hittem, az Oroszlánkirály nyitó jelenetét látom, de aztán gyorsan kirajzolódott, miről van szó. A Rockstar bejelentés helyett húzza még kicsit a rajongók idegeit, mintha a tegnapi piros kép után nem robbant volna fel eléggé az internet.

Ma délután 3-kor (úgy látszik, ez a délután 3 állandó időpont lesz, érdemes ide is mindig visszanézni ekkor) minden csatornán megjelent az alább látható kép, melyen összesen hét, erősen vadnyugatinak tűnő figura sziluettjét láthatjuk. Közülük hatan kalapot viselnek, csak a szemből nézve jobb szélső nem - hátha ez jelent valamit. Kattintásra nagyobb lesz, be lehet rakni háttérképnek akár.

Egyébként ma 10 éves a Bully. Csak mondom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)