Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - ezek a képek majd beindítják a hetet

|

A Rockstar egészen mostanáig nem sokat mutatott a Red Dead Redemption 2-ből, az utóbbi napokban azonban csak úgy ömlenek a jobbnál jobb képek.

Hirdetés

Múlt héten landolt a Red Dead Redemption 2 harmadik előzetese, azóta pedig rengeteg infót is megtudtunk a játékról, hála néhány szerencsés kiválasztott beszámolójának, akik már a Rockstar stúdiójában futás közben is megnézhették a demót.

Hirdetés

De hogy mi is tudjuk valamire csorgatni a nyálunkat, a stúdió megállás nélkül tolja a képeket. A pénteki és vasárnapi adag után most itt a legújabb csomag lovakkal, fegyverekkel, robbanással, meg mindennel, ami miatt várjuk a Red Dead Redemption 2-t.

Most már nagyon reméljük, hogy a Rockstar nem halogatja tovább a megjelenést, mert október 26-ig is nagyon nehéz lesz kibírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)