Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - nézd meg az első trailert itt!

|

A héten a Rockstar bejelentette a Red Dead sorozat következő részét, ma pedig meg is mutatja, mire számíthatunk jövő ősszel.

Hirdetés

Még körülbelül egy év választ el minket attól, hogy a Red Dead Redemption 2 megérkezzen PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és még több, hogy PC-re is. Látva, hogy a Steam 10 legnépszerűbb játéka között állandó helye van a Grand Theft Auto V-nek, és az 576 eladási listájáról sem lehet eltüntetni, valószínűleg a Rockstar nem hagyja ki a PC-s játékosokat, még ha az első két Red Dead játék soha nem is jelent meg a platformra - és várhatóan nem is fog.

Így vagy úgy, a Red Dead Redemption 2-re mindenképpen érdemes figyelni. Valószínűleg visszautazunk a múltba (amitől a számozás még furcsább, mint egyébként, de ezen tegyük túl magunkat), John Marston is visszatérhet, hogy egykori bandájával együtt kalandozzon a vadnyugaton. A trailer fent látható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)