Hirdetés

Így jön el PC-re és PS4-re az első Red Dead Redemption

|

A Red Dead Redemption még nem játszható PC-n, és az sem biztos, hogy a második jön a platformra. Ezek közül legalább az egyik dolog változni fog.

Hirdetés

Míg a Microsoft Xbox One-on emulálja az Xbox 360-as játékokat, a Sony PlayStation 4-re streamelve küldi a PS3-as címeket a PlayStation Now szolgáltatással. Nemrégiben ez PC-re is elérhetővé vált, és a játékkínálat folyamatosan bővül.

A Red Dead Redemption 2 trailer megjelenésének alkalmából a Sony bejelentette, hogy az első Red Dead Redemption nemsokára csatlakozik a többi PS Now-os játékhoz, így ugyan eredeti változatában és kontrollerrel, de játszható lesz PC-n és PS4-en. Sajnos nem tudni, mikor fizethetünk rá elő Magyarországról, viszont ha majd számunkra is nyitott lesz a lehetőség, kezdhetünk akár ezzel is.

A játék egyébként Xbox One-on már problémamentesen futtatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)