Hirdetés

Red Dead Redemption - Xbox One-on jobban fut

|

A legtöbb játékkal ellentétben a Red Dead Redemption fejlesztői vették a fáradtságot és megpróbálták a legtöbbet kihozni az Xbox One-ból.

Hirdetés

Több tucat Xbox 360-as játék érhető már el Xbox One-on, azonban nem minddel lehetünk maradéktalanul elégedettek. Voltak gyengébb próbálkozások, ahol a játék nem volt olyan egyenletes, mint a 10 éves konzolon, de szerencsére a Red Dead Redemption nem tartozik ezek közé.

A Digital Foundry-s srácok nagyon kíváncsiak voltak, milyen lesz a játék az új hardveren, Xbox 360-on ugyanis voltak komoly problémák, a játék akár hosszabb időre is képes volt beállni 20-25 fps-re, ami akadozó, széteső képet produkált. Szerencsére a Rockstaros srácok komolyan vették a feladatot és optimalizálták a játékot, így az csak nagyon ritkán esik le 30 alá, és akkor sem vészes a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)