Hirdetés

Red Dead Redemption - egy hiba miatt játszhattuk Xbox One-on

|

A hétvége folyamán egy darabig bárki, akinek megvan digitálisan a Red Dead Redemption Xbox 360-as változata, kipróbálhatta, hogyan fut Xbox One-on. A mókának viszont most vége.

Hirdetés

A Red Dead Redemption a harmadik azon Xbox 360-as játékok között, amikre az Xbox One tulajok a legjobban vágynak. Hamarosan hivatalosan is elérhetővé válhat, most viszont egy hiba miatt tölthették le azok, akik elég gyorsak voltak (és már ők sem játszhatnak vele).

A Rockstar western játéka mellett a Left 4 Dead 2, a Tekken Tag Tournament 2, illetve több más játék is elérhető volt, de a Microsoft igyekezett lekapcsolni őket. Mint kiderült, az érintett játékokat egyelőre tesztelik, hogy biztosak legyenek benne, jól futnak az emulátorral. Major Nelson Twitteren kért elnézést.

Reméljük, már nem kell sokat várni, hogy ezeket a játékokat One-on játszhassuk újra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)