Hirdetés

Vörösbe borult a Rockstar weboldala - Red Dead bejelentés közeleg?

|

A Rockstar Games honlapja és közösségi média felületei egyaránt bepirosodtak, ami nem jelenthet mást, mint a Red Dead sorozat következő részének közeledtét.

Hirdetés

Hónapok óta tart lázban minket egy új Red Dead játék (ami nem a Red Dead Redemption 2 lesz, hiszen a Redemption a Red Dead sorozat második része volt a Revolver után) (mégis az lett, érthetetlen... - a szerk.) bejelentésének lehetősége, de a Rockstar sem az E3, sem a gamescom alatt nem szolgált hírekkel. A jövő héten viszont érdemes lesz figyelni.

Ha ellátogattok a Rockstar hivatalos honlapjára, megnézitek a Twitter vagy a Facebook csatornát, láthatjátok, hogy minden gyanúsan pirosra változott. A háttér textúrája alapján főleg van okunk azt hinni, hogy az új Red Dead játék leleplezését készítik elő, de egyelőre konkrét hírekkel még nem szolgáltak. A Newswire blogon szintén csak ez a kép szerepel, mindenféle kísérőszöveg nélkül. 

A Red Dead Retributionről utoljára szeptemberben hallottunk, akkor egy plakátról készült kép hozott minket izgalomba. Ha bármi kiderül, szólni fogunk, térjetek vissza gyakran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)