Hirdetés

Ha ez a Red Dead Retribution plakát kamu, nagyon szomorúak leszünk

|

Huszonnégy órán belül a második nyomot kapjuk, ami arra utal, hogy a Rockstar a héten bejelent valamit a Red Dead sorozat kapcsán. A kérdés, hogy remaster vagy új rész lesz-e.

Hirdetés

Mivel a Rockstar a bejelentéseit általában nem köti eseményekhez, akár egy unalmas kedd délutánon is bejelenthetik következő játékukat. Azért néha mégiscsak csapódnak valakihez, többnyire a Sonyhoz, és a holnapi PlayStation Meeting során nagyot ütne egy Red Dead leleplezés.

Tegnap arról hallottunk pletykákat, hogy a Red Dead Redemption PC-re, PS4-re és Xbox One-ra újrakevert változata érkezik, aminek persze nagyon örülnénk, de mégiscsak jobb lenne egy teljes értékű folytatás. Némi reményt ad, bár elég kamuszagú az a plakát, ami ma reggel került fel a Twitterre, és a Red Dead Retribution logó, valamint a november 18-ai megjelenési dátum látható rajta.

November nincs már messze, de annyira közel sem, hogy ne lehetne egy teljesen új játék megjelenését arra a hónapra időzíteni. A Rockstarra nem jellemző, hogy egy nagy játékot a bejelentéshez képest ilyen hamar kiadjon, és az sem, hogy több mint egy évvel a várható megjelenés előtt már konkrét dátumot tűzzön ki. A Take Two ráadásul azt mondta, nem jön új játék a Rockstartól az aktuális negyedévben. Szóval sok a kérdőjel, de a plakát jól néz ki. Ne várjatok sokat, de figyeljétek a PlayStation Meetinget, élőben közvetítünk mindent.

Érdekes a másik, a Tweetben látható kép is, de az nagyobb eséllyel kamu. Semmi szó nem volt arról, hogy bővíthető PlayStation 4 jön, plusz ötletünk sincs, mit jelenthet a "Baked-in Playstation Plus". Ezt valószínűleg valami prezentációból fotózták. Meg lennénk lepve, ha a Sony ezt tényleg meglépné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)